Het voordeel van de locatie

schedule 16 feb 2021
bookmark_border Onze achtergrond
storefront SDG Beukemhorst

Op een prachtige zichtlocatie langs de N225 bevindt zich landgoed Beukenhorst. Het witgepleisterde landhuis ligt iets verhoogd en kijkt via een gazon uit over de Hoofdstraat. Het is huis is gebouwd in 1870 en heeft door de jaren heen veel karakter gekregen.

Het terrein

Het terrein van het landgoed bestaat verder uit een koetshuis, een woonhuis en verschillende bijgebouwen. De panden zijn omgeven door een prachtig parkbos. Het is hierdoor erg leuk om in de pauze en wandeling te maken met collega’s. Het is dan ook verleidelijk om een één-op-één afspraak te verplaatsen van het stoffige kantoor naar de frisse buitenlucht.

Veel organisaties hebben hun drukke locaties uit de stad ingewisseld voor dit prachtige pand. Er is veel meer rust en wie luistert er niet liever naar het gefluit van de vogels dan naar het geluid van het verkeer.

Centrale ligging

De Beukenhorst ligt erg centraal in Nederland in is daarom een goed bereikbare locatie vlak naast de A12 en de N22. Ideaal voor de verschillende organisaties die zich hier vestigen. Daarnaast is het ook makkelijker om contacten en afspraken te ontmoeten op onze locatie.

Uitbreiding

Daarnaast heeft de Beukenhorst het potentieel uit te groeien tot een centrum voor heel Christelijk Nederland. Aan plannen voor uitbreiding van het koetshuis wordt dan ook hard gewerkt. Zo hoopt SDG Beukenhorst nog veel meer Christelijke organisaties te kunnen vestigen.