Unieke kans voor 50 particuliere deelnemers!

Aandacht voor de ontwikkeling van de Beukenhorst

Een prachtig historisch pand in Driebergen

Onze huurders zijn acht betrokken NGO´s

Een gezond financieel beleid

Stichting SDG Beukenhorst heeft voor de aankoop en ontwikkeling van het bestaande vastgoed gelden aangetrokken van Fondsen en Particulieren. Bij de exploitatie heeft de Stichting geen winstoogmerk. Zij wil een gezond financieel beleid voeren en aan de bestaande huurders de werkelijke kosten doorberekenen.

Dit blijft in de huidige tijd wel een uitdaging, waarbij we alleen maar hoeven te denken aan de sterk gestegen kosten van energie, bouwmaterialen en arbeid.

Exploitatie met oog voor de huurders

Het investeringsnetwerk van Samen Investeren is betrokken op De Beukenhorst. Vanuit dat initiatief is het idee ontstaan om het rendement van veilige beleggingen ten goede te laten komen aan Stichting SDG Beukenhorst en haar exploitatie zodat huurverhogingen in de toekomst kunnen worden voorkomen.

Er is een model ontwikkeld waarbij elke lening vanaf € 10.000 tenminste €500 euro oplevert voor Stichting SDG Beukenhorst.

Steun dit initiatief en geef goede doelen huurkorting!

  • Deelname kan vanaf €10.000.
  • Optioneel: Schenk (een deel van) uw rendement aan de stichting.
  • Het maximale rendement voor deze belegging is 3%.
  • Beperkte groep van 50 deelnemers!

Unieke kans voor 50 particuliere deelnemers!

Samen Investeren kan haar aanbod aan een beperkte groep van 50 particulieren doen. Hiervoor vragen we u via het contactformulier uw interesse kenbaar te maken. Wij benaderen u dan zo snel mogelijk om de werkwijze toe te lichten.

Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!