Alle huurders

Stichting SDG Beukenhorst is heeft een plaats gecreëerd waar christelijke organisaties zich maximaal kunnen richten op het behalen van hun Doelstellingen. Hier lees je meer over de organisaties, waar ze voor staan en wat ze doen om hun doelstellingen te bereiken.

arrow_back arrow_forward

Agapè

Agapè is een organisatie die vindt dat alle mensen in Nederland de kans moeten krijgen om Jezus persoonlijk te leren kennen. Om dit te bereiken mobiliseren ze christenen om samen, Jezus zichtbaar te maken in woord en daad.

Gain

Global Aid Network (GAiN) helpt mensen in een acute of langdurige nood. Dit doen ze door hen te voorzien van de eerste levensbehoeften en om, samen met de partners van GAiN, mensen de mogelijkheid te geven een toekomst op te bouwen.

Cama zending

CAMA Zending heeft de missie om zendingswerkers uit te zenden onder de minst bereikte volken. Ze willen lokale gemeenten stichten en ondersteunen. Zowel gemeentewerkers als beroepsprofessionals worden uitgezonden om deze missie te volbrengen.

Missie Nederland

Je kunt Missie Nederland zien als een dansvloer rondom de missie van de kerk. Als netwerkorganisatie bieden ze een platform voor ‘danspartners’ die de (lokale) kerk uitnodigen, uitdagen en toerusten om in beweging te komen voor de missie van Jezus. Samen brengen ze de kerk in beweging.

Nederlandse Zendingsraad

De Nederlandse Zendingsraad (NZR) is het landelijke platform van ontmoeting, samenwerking en reflectie van vijftien protestantse missionaire organisaties met een oecumenische en evangelische achtergrond.

VPE

De Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) is een landelijk opererend kerkgenootschap waar 120 gemeente zijn aangesloten. Ze willen graag bruggen slaan tussen gemeenten om te voorkomen dat ze niet naast elkaar, maar zonder elkaar bestaan en dus gebrek lijden aan onderling contact en fellowship.

Wycliffe

Wycliffe heeft als doel om ieder mens op deze wereld toegang krijgt tot de Bijbel in zijn eigen taal. Als mensen de Bijbel ontvangen in hun eigen taal veranderen levens vaak op een bijzondere manier. Dat gunnen ze iedereen.

Alpha

Bij Alpha Nederland ga je met anderen opzoek naar de zin van het leven. Tijdens ongeveer 10 bijeenkomsten ontdek deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Er is ruimte om een gesprek aan te gaan en vragen en ideeën te delen.

Interserve

Interserve zendt enthousiaste vakmensen uit om in Azië en de Arabische wereld te werken. Ze willen laten zien hoe goed het is om met God te leven. Ze zijn geloven dat een ontmoeting met Jezus Christus een blijvende verandering brengt.