Het bestuur van
Stichting SDG Beukenhorst

Verenigd in een gezamenlijke gedrevenheid voor het werk en de werkers in Gods Koninkrijk, zetten deze ondernemers zich in om van De Beukenhorst een plek te maken waar christelijke organisaties zich maximaal kunnen richten op hun Doelstellingen.

Ralph Segers | voorzitter

Als kleinzoon van twee bloembollenboeren uit Lisse kreeg Ralph het ondernemen met de paplepel ingegoten. Na een gedegen opleiding op dit vlak was hij lange tijd werkzaam als leidinggevende in de meubelbranche en later mede-eigenaar van diverse beddenspeciaalzaken. Wat begon met enkele studentenpanden en deelnemingen in startups kreeg serieuze vormen met de bouw van een vastgoedportefeuille, uitgemond in het investeringsplatform sameninvesteren.nl. Ralph is getrouwd met Eveline en vader van vier zoons. Hij is jeugdouderling binnen de PKN in zijn woonplaats en bestuurslid van de plaatselijke CU.

Jos van Dam | vice-voorzitter

In het dagelijks leven is Jos ondernemer binnen Gebouwonderhouden, een bedrijf dat bestaande gebouwen een tweede leven geeft. Na vaak grondige renovatie, verbouw en/of nieuwbouw worden de nieuwe gebruikers welkom geheten. Vervolgens draagt Gebouwonderhouden  zorg voor het technische beheer van het panden. Jos woont in Woerden, is getrouwd met Annemarie en samen hebben zij 2 kinderen. In Woerden is hij één van de oprichters van Stichting Nieuw Hart waar hij zich met veel passie voor inzet. 

Peter van den Dool | secretaris

Geboren in het landelijke Noordeloos (Alblasserwaard) leek Peter zich in eerste instantie agrarisch te oriënteren. Na enkele jaren in het middelbaar agrarisch onderwijs volgde echter een decennium binnen de goede doelen sector. De volgende tien jaar waren gericht op commercie en ondernemerschap. Samen zorgen ze voor de mooie balans en voorliefde voor MVO-projecten en (startend) ondernemerschap. Peter woont in Bodegraven, is getrouwd met Elsbeth en samen hebben zij vier kinderen. Binnen de Gereformeerde Gemeente in Bodegraven is hij actief als jeugdwerkleider.

Sander Eskes | penningmeester

Wie Sander spreekt heeft al snel door niet met een doorsnee boekhouder te maken te hebben. Wat geweest is moet goed worden vastgelegd, maar de echte motivatie zit ‘m in het beïnvloeden en stroomlijnen van wat nog komt. Zo bedenkt Sander altijd creatieve oplossingen om processen slimmer en sneller te laten lopen. Zijn jarenlange ondernemerschap helpen hem om binnen de wereld van de start-ups en scale-ups snel het kaf van het koren te scheiden en visie door te vertalen naar concrete bedrijfsvoering. Samen met Lia en hun vijf kinderen woont Sander in Hardinxveld Giessendam. Hij is lid van de hervormde wijkgemeente en daar ook als ouderling actief.