Terug

Toch kansen voor investeerders in tijden van coronavirus en recessie

De beurskoersen dalen, bedrijven dreigen om te vallen, winkelstraten liggen er verlaten bij. Wat betekent dit voor investeerders en beleggingen?

Ondanks de prognoses met betrekking tot beleggen en aandelen zijn er kansen voor investeerders. Er is gelukkig een betere optie dan geld laten verdampen bij een negatieve spaarrente.

Financieel adviseurs raden aan om veilig te beleggen. Een investering in de panden van Stichting SDG Beukenhorst is in deze tijd een verstandige keuze. In tijden waarin niemand kan voorspellen wat er met de economie gaat gebeuren is vastgoed een goede optie. Met de prachtige locatie De Beukenhorst als onderpand en úw naam op de hypotheekakte bent u verzekerd van een veilig investering.  Voor investeerders die zoeken naar zekerheid en stabiliteit.

Bij SDG Beukenhorst zijn er twee instapniveaus. Stap in vanaf €100.000 voor een stabiele 3% rendement en hypotheekrecht. U kunt ook instappen vanaf €10.000, maar dan zonder hypotheekrecht. Uw spaarrente loopt in dit geval op van 2% tot maximaal 4% naarmate u langer loyaal blijft aan SDG Beukenhorst. Nóg een voordeel als u vanaf €10.000 instapt: het geld is binnen een maand opvraagbaar!